Portill

Rechtsrubriek:

Over Portal Internet Law Library

Portal Internet Law Library is onderdeel van een samenwerking tussen Nederlandse universiteiten, portill.nl. Het doel van deze samenwerking is een volwassen Internetbibliotheek voor het juridisch-wetenschappelijke domein aan te bieden, primair gericht op het Nederlandse recht en secundair op het Europese en internationale recht. De participerende instellingen zijn:

  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Koninklijke Bibliotheek
  • Erasmus Universiteit Rotterdam

Doelgroep
De juridische Internetbibliotheken bevatten tezamen een verzameling van juridische Internetbronnen die haast onmisbaar is voor docenten en studenten van Nederlandse en buitenlandse universiteiten. Vanzelfsprekend kunnen ook derden, zoals praktijkjuristen of andere geïnteresseerden de bronnen gebruiken. Portill.nl is een modern middel ter verspreiding en ontsluiting van juridische informatie op Internet.

Aansluiting
Andere juridische faculteiten of andere organisaties kunnen ook een eigen aansluiting krijgen op Portill.nl. Indien u dat wenst, kunt u contact opnemen met de hoofdredacteur: mr. Leonidas B.T Pakos.

Nieuwsbrief
Portill bezit tevens een wekelijkse elektronische nieuwsbrief. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van actuele juridisch wetenschappelijk interessante nieuwsberichten, dan kunt u zich gratis abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief.